Vloeronderhoud

Door met u een onderhoudsplan op maat te maken en het kiezen van de juiste schoonmaakmethode blijft de uitstraling van uw vloer schoon en fris.

Harde vloeren worden vaak gekozen vanwege hun duurzaamheid, gemakkelijke onderhoud en uitstraling. Hierbij is het wel van belang een juist onderhoudsplan op te stellen, in te plannen en uit te voeren. Dit begint al bij het dagelijkse en wekelijkse onderhoud van de vloer. Daarnaast is het zeer belangrijk voor de uitstraling en duurzaamheid de vloer periodiek te onderhouden. Wij hebben de ervaring om bij binnenkomst al te kijken naar de schoonloop zone. Een goede schoonloop zone zorgt niet alleen voor dat vuil op de mat blijft liggen, maar ook voor een schoonpand. Uiteraard kunnen wij u voorzien van advies.

 

Het onderhoudsplan wordt afgestemd op de gebruiksintensiteit van de vloer. Een goed onderhoudsplan maakt dan ook verschil in ruimten, waarin de beschermlaag sneller slijt en ruimten waarvan de beschermlaag minder snel slijt of geen prioriteit heeft. Het is dus aan te bevelen een onderhoudsplan op te zetten, waarin duidelijk is opgenomen met welke frequentie en methode de vloeren behandeld worden. Voor linoleumvloeren kunt u bijvoorbeeld denken aan dagelijks wissen, wekelijks moppen e n periodiek de oude waslaag te verwijderen en een nieuwe aanbrengen (=strippen & conserveren). Stenen vloeren kunnen dagelijks worden gewist ,waarbij vlekken worden verwijderd, wekelijks gemopt en periodiek geschrobt. Wij stellen graag voor u een onderhoudsplan op, afgestemd op de situatie in uw bedrijf.

Waarom Ster Cleaning?

  • Vakmanschap
  • Betrouwbaar
  • Persoonlijk betrokken
  • Service- en klantgericht
  • Milieubewust

 

Onderscheid door specialisme

Om lagere kosten, de "low cost of ownership", te kunnen realiseren stellen wij graag samen met u een meer jaren onderhoudsplan op. Voor het waarborgen van kwaliteit voeren wij VSR en DKS metingen uit. Specialisme in vloeronderhoud en reiniging van trappenhuizen en complexreiniging

 

Verzorgd tapijt draagt bij aan de uitstraling van uw pand. Dit begint bij het dagelijkse en wekelijkse onderhoud van het tapijt. Daarnaast is het zeer belangrijk voor de uitstraling en duurzaamheid het tapijt periodiek te verzorgen. Hierbij is het van belang een juist onderhoudsplan op te stellen, in te plannen en uit te voeren. Het onderhoudsplan is afhankelijk van de gebruiksintensiteit van de vloer. Een goed onderhoudsplan maakt dan ook verschil in ruimten waarin het tapijt intensiever wordt gebruikt en ruimte waarin het tapijt minder intensief wordt gebruikt of minder prioriteit heeft.

 

Afhankelijk van uw eisen en wensen adviseert Ster Cleaning u in de meest efficiënt toe te passen methodiek en frequentie per ruimte binnen uw bedrijf. Door dit onderhoudsplan opmaat te maken en te zorgen voor de juiste onderhoudsmethode gaat de vloer lang mee waardoor vervanging uitgesteld kan worden.

Gebouwen

VVE's, (verzamel)gebouwen en complexreiniging

Schoonmaak

Schoonmaak en onderhoudsdiensten

Eenmalig

Eenmalige schoonmaak bijv. bij oplevering

Vloeren

Schoonmaak en onderhoud van vloeren