Branches

Ster Cleaning werkt voor en in diverse branches. Hieronder treft u een greep aan van de branches waar wij in werken. Uw branche er niet bij? Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag uw vragen.

Woningbouw en VvE

Door de wensen en eisen van opdrachtgever en haar huurders te vertalen naar een betaalbaar en passend schoonmaakprogramma is de opleverstatus bekend bij alle betrokkenen. De schoonmaakkosten zijn door middel van het schoonmaakprogramma transparant. Soms staat men voor de keuze om wel of geen grote onderhoud aan afwerkmateriaal te laten uitvoeren door een offerte opmaat weet u precies wat de kosten zijn en heeft u als opdrachtgever de touwtjes in handen.

 

Openbare ruimtes verzamelgebouwen

Vaak is het lastig om een werkprogramma af te stemmen, omdat vervuiling van te voren niet is in te schatten. Hierdoor werken wij vaak met een output gerichte methode. Uiteraard stellen wij een werkprogramma op wat als leidraad wordt gezien. De schoonmaakmedewerker zal door de ogen van de opdrachtgever kijken, zo kan worden gekozen om bepaalde werkzaamheden wel of niet uit te voeren of naar eigeninzicht bepaalde verstoringen gelijk te verwijderen of schoon te maken. Door proactief te handelen wordt u als opdrachtgever ontzorgt. Eventuele defecten aan bijvoorbeeld: lampen, kapotte schakelaars enzovoort zullen na signalering met u worden besproken. Wij kunnen u voorzien van een passend voorstel om deze defecten te verhelpen.

 

Apotheken en drogisterijen

Door dagelijks te zorgen voor een hoge kwaliteitsnorm om opdrachtgever en klanten optimaal te bedienen maken wij het verschil door werkprogramma middels reinigingsmethode goed op elkaar af te stemmen. Wij zijn ons ervan bewust dat we onze footprint zo klein mogelijk willen houden. Dit levert ook het voordeel op dat elk gebruikt product nauwkeurig wordt gedoseerd.

 

Kantoorgebouwen

Het schoonmaken van kantoorgebouwen is vaak een basis van verschillende facilitaire diensten. Door met opdrachtgever de schoonmaak opleverstatus te overleggen kan men een werkprogramma verwachten welke voldoet aan de verwachtingen met het beste resultaat. Uiteraard plannen wij evaluatie gesprekken in met de opdrachtgever, want samen kom je verder. Tijdens evaluatie zullen bijvoorbeeld: kwaliteitsmetingen facturatie, personeel en beleving worden besproken. Doordat wij kennis hebben van facilitaire diensten kunnen wij ook een meerjaaronderhoudsplan genaamd MJOP opstellen, zodat opdrachtgever precies weet wanneer wat staat te gebeuren en wat de kosten hiervan zullen zijn. Dit betreft niet alleen de kosten voor het schoonmaakonderhoud maar eventueel ook voor onderhoud aan het gebouw.
Door de kennis binnen ons bedrijf kunnen wij u ook ondersteunen in het uitvragen of beoordelen van facilitaire diensten en inkoop gericht kijken naar uw behoefte voor eventueel aanschaf van bijvoorbeeld koffieautomaten, printers, zonnepalen, warmtepompen enz.

 

Onderwijsinstellingen

Hygiënisch en fris op school. Hiervoor is het belangrijk om vooraf de samenwerking te bespreken en vast te leggen. Vaak willen leerkrachten helpen om een schone school te realiseren met de combinatie van een gediplomeerd schoonmaker wordt het een win win situatie. Dan is het goed om alle werkzaamheden(input) vast te leggen ,,wie doet wat en wat zijn de verwachtingen van de opleverstatus”. Door deze samenwerking wordt de inzet van de kennis en kunde van een schoonmaakmedewerker goed benut. Hierdoor blijven de kosten laag of kan men ervoor kiezen om meer tijd in te zetten in andere ruimtesoorten.

Waarom Ster Cleaning?

  • Vakmanschap
  • Betrouwbaar
  • Persoonlijk betrokken
  • Service- en klantgericht
  • Milieubewust

 

Onderscheid door specialisme

Om lagere kosten, de "low cost of ownership", te kunnen realiseren stellen wij graag samen met u een meer jaren onderhoudsplan op. Voor het waarborgen van kwaliteit voeren wij VSR en DKS metingen uit. Specialisme in vloeronderhoud en reiniging van trappenhuizen en complexreiniging