Verzamelgebouwen en complex reiniging

Verzamelgebouwen, openbare gebouwen en gebouwen van verenigingen van eigenaren worden in het algemeen veel bezocht. Naast medewerkers en bewoners maken ook uw gasten gebruik van deze ruimten. De entree en algemene ruimte dienen dus te allen tijde netjes en een verzorgde indruk te geven. Een eerste indruk doet een bezoeker immers maar eenmalig op.

 

Door de combinatie van gebruikers en bezoekers met verschillende verwachtingen van de schoonmaak is het belangrijk een duidelijk en transparant werkprogramma op te stellen. Hierin staan vaste dagen en werktijden centraal om continuïteit te waarborgen. In dit programma wordt uiteraard met piekbelasting, veiligheid (bv uitglijden) en het storende werkzaamheden nadrukkelijk rekening gehouden. De entree wordt dus niet gedweild op het moment dat iedereen naar zijn werk gaat of juist weer naar huis gaat. De toiletten worden niet vlak voor of na de lunch schoongemaakt en als er een belangrijke vergadering / presentatie in een ruimte is wordt er niet voorlangs gestofzuigd. Doormiddel van het gebruik maken van rug stofzuigers en handzame schrobmachines welke accu aangedreven zijn is geen ruimte te klein of te groot. Door het toepassen van Innovatie en investeren in juiste materiaal en middelen is het voor schoonmaakmedewerkers ergonomisch werken.

 

Door de jarenlange ervaring kunnen we gezamenlijk met u als opdrachtgever een werkprogramma uitwerken wat past bij uw budget en verwachting. Hierin worden de wensen en eisen vertaald met frequentie en kosten op handelingsniveau. Door deze stappen heeft u een transparant werkprogramma en zijn de kosten up to date. Wij kunnen u ondersteunen doormiddel van een meer jaren onderhoudsplan op te stellen. Zo voorkomt u onnodige kosten en heeft u ten alle tijden zicht op de komende werkzaamheden en kosten. Hierdoor kunt u de kosten transparant en laag houden.

Waarom Ster Cleaning?

  • Vakmanschap
  • Betrouwbaar
  • Persoonlijk betrokken
  • Service- en klantgericht
  • Milieubewust

 

Onderscheid door specialisme

Om lagere kosten, de "low cost of ownership", te kunnen realiseren stellen wij graag samen met u een meer jaren onderhoudsplan op. Voor het waarborgen van kwaliteit voeren wij VSR en DKS metingen uit. Specialisme in vloeronderhoud en reiniging van trappenhuizen en complexreiniging

 

Schoonmaakonderhoud

Wij voeren schoonmaak uit volgens vastgesteld programma en doen dit met de nieuwste schoonmaakmethode en vak geschoold personeel.

 

Glasbewassing

Voor het reinigen van uw complex maken wij gebruik van gediplomeerde en ervaren glazenwassers. Door een juiste Risico en Inventarisatie en Evaluatie op te stellen kan de reinigingsmethode of methodes worden afgestemd op uw behoefte. Wij kunnen traditioneel reinigen of doormiddel van tuckerpoolsysteem glasbewassing uitvoeren. Hierdoor worden ramen weer glanzend schoon.

Tuckerpool systeem

Dit is een uniek systeem voor de glasbewassing waarmee vanaf de grond, met een telescopische arm de ramen tot een hoogte van 15 meter gewassen kunnen worden. Door de telescopische arm wordt speciaal gedemineraliseerd water gepompt, osmose water. Dankzij het gebruik van osmose water drogen uw ramen streep loos op.

De voordelen van glasbewassing met een telescoop vanaf de grond:

  • Geen last van ladders in uw tuin
  • Geen auto die in de weg staat omdat de hoogwerker eraan te pas moet komen
  • Geen risico voor onze medewerkers
  • Op bijna iedere gewenste plek bereikbaar
  • Milieuvriendelijk

Gevelreiniging

Doordat wij kunnen werken met diverse systemen is het mogelijk om uw gevel weer de uitstraling te geven die het verdient. Uiteraard kunnen wij een meer jaren onderhoudsplan maken zo heeft u altijd inzicht in de onderhoudsbeurten en heeft u op voorhand al een kostenoverzicht.

 

Dakgootreiniging

Hoe mooi is het om tijdens een glasbewassingsbeurt gelijk de dakgoten te inspecteren en eventueel wanneer nodig te reinigen. Zo voorkomt men verstopping en kan men gelijk de staat van de dakgoten visueel inspecteren. Het is verstandig om dit na de zomer uit te laten voeren voordat de bladeren weer van de bomen vallen.

 

Hogedruk reiniging

Wanneer uw complex is vervuild door graffity kunnen wij dit voor u reinigen. Wij zullen aan de hand van ondergrond en grote van graffity bepalen wat de beste reinigingsmethode zal zijn om zo het beste eindresultaat te krijgen.

 

Grof vuil

Heeft u weleens last van het dumpen van grof vuil rondom uw complex? Geen nood, wij kunnen dit voor u verwijderen en afvoeren. Na een melding zullen wij met u overleggen wanneer het beste moment is om tot actie over te gaan.

Gebouwen

VVE's, (verzamel)gebouwen en complexreiniging

Schoonmaak

Schoonmaak en onderhoudsdiensten

Eenmalig

Eenmalige schoonmaak bijv. bij oplevering

Vloeren

Schoonmaak en onderhoud van vloeren