Schoonmaakonderhoud

Schoonmaken is een vak! Door gebouw specifieke eigenschappen is elk gebouw anders. Het schoonhouden van een kantoor vergt een andere aanpak, ander kennisniveau en een andere schoonmaakmentaliteit dan het schoonhouden van bijvoorbeeld een school. Ster Cleaning vertaalt dit in haar verschillende schoonmaakconcepten: Vve’s, kantoren, verzamelgebouwen, scholen & kinderdagverblijven enzovoort. Naast de specifieke werkprogramma's en -instructies worden de juiste mensen geselecteerd en specifiek opgeleid om binnen ieder concept uw verwachtingen minimaal waar te maken. Misschien wilt u wel als klant ontzorgt worden doormiddel van een outputgericht contract. Ook dit kunnen we voor u bieden en gebruiken we hierbij een takenkaart als leidraad. U als klant bepaalt welk tijdstip dat u het beste uitkomt. Of dat nu zichtbaar overdag gebeurt, waarbij de persoonlijke betrokkenheid hoog is, of na werktijd, waarbij wij u niet tot last zijn, behoort allemaal tot de mogelijkheden. Dag schoonmaak heeft vele voordelen zoals interactie met de schoonmaakmedewerker als ook een kosten besparend aspect wanneer de lampen uitgaan als iedereen het pand verlaat. Sommige werkzaamheden kunnen als storend worden ervaren, maar doordat wij gebruik maken van hoogstaande apparatuur en ergonomische materialen zal de hinder minimaal zijn. Wij maken gebruik van stille stofzuigers enzovoort.

 

Wij zijn gewend een compleet facilitair pakket met onze opdrachtgever op te stellen waarin maatwerk centraal staat ten einde u, als opdrachtgever, volledig te ontzorgen. Onze dienstverlening start altijd met het opmaat maken van diensten reguliere schoonmaakonderhoud en kan worden uitgebreid met alle denkbare specialistische werkzaamheden zoals glasbewassing, vloeronderhoud en het reinigen van computerapparatuur. Het leveren van sanitaire artikelen, zoals toiletpapier, handdoeken en zeep, verzorgen wij als vanzelfsprekend graag voor u, maar ook kunnen wij u voorzien van kantoorartikelen en persoonlijke beschermingsmiddelen enzovoort , kijk daarvoor ook op: www.gcmsystems.nl

 

Milieubewust

Ster Cleaning maakt gebruik van microbiologische reinigers waardoor wij onze footprint zo klein mogelijk maken. Gebruik makend van de juiste materialen en middelen met visie voor de toekomst. Wij zijn continu bezig met leveranciers om van afval een grondstof te maken doormiddel van recycling en ook door cradle to cradle toe te kunnen passen. Hierdoor wordt tastbaar om van afval een nieuw product te maken.

Gebouwen

VVE's, (verzamel)gebouwen en complexreiniging

Schoonmaak

Schoonmaak en onderhoudsdiensten

Eenmalig

Eenmalige schoonmaak bijv. bij oplevering

Vloeren

Schoonmaak en onderhoud van vloeren